16 Şubat 2011 Çarşamba

Ölümlü gülümlü yazı.


Hayatımın oldukça sıkıcı bir döneminden geçiyorum bu aralar. Okul açıldı,okula git,eve gel,ne yapsam tabi ki açayım bilgisayarı dizi izleyeyim arada twitter'a,facebook'a,tumblr'a bakarım,olmadı film izlerim. Bütün bunları yaparken yaşadığım heyecanlar yarın ne giysem ve acaba dizinin yeni bölümü geldi mi tarzı şeyler.
Hal böyle olunca yaşadığım stres de çok sanal oluyor,günlük streslerim de var tabi ki;mesela okulda çapraz düştüğüm için alttan ya da üstten baya dersim birikti,bunun yanında yazın en iyi 2 arkadaşım Amerika'ya work and travel'a gidiyor ve ben gidemiyorum,hem yaz okuluna gitme gereğim hem de maddi sıkıntılardan dolayı,en azından wat'a daha önce gitmiştim de çok içime batmadı,içime batan twitterda her bir follower'ım bir lira verse gidiyorum wat'a ama naparsın kısmet.
Her neyse sanal streslerim daha basit şeyler,stresten çok beni sinir eden şeyler;mesela facebook listemdeki bazı kızların statuslarına en basit şeyleri bile aşksal konulara çekilebilecek şekilde yazmaları; "çok özledim,onsuz olmaz.." genellikle çok özlenen şey memleket,onsuz olamayacağı kişi de annesi oluyor hatta aşık oldum yazsalar bile bu bir çanta falan çıkıyor.Öl 1. 
Başka bir şey de formspringte soru sormak yerine hayat hikayesini anlatan tipler ve tabi ki sapık sorularla gelen anonimler,hayır ben orayı açtıysam n'olur soru sorun diye açmadım ki,eğer soracak bir şeyi olan varsa sorsun diye açtım ya da hani komikli sorular gelsin gülelim eğlenelim diye açtım.Öl 2.
Bir de twitterda herkesi takip edip,sonra yazdığı bir şey olmadığı halde geri takip edilmediği için unfollow eden bir de veda reply'ları yazan insanlar var ki diyecek şey bulamıyorum,adamın 87361498 tane twiti var 10 kişi tarafından takip ediliyor ama 8000 kişiyi takip ediyor sonra da geri takip edilmiyor diye herkesi teker teker unfollow ediyor,yürek ister be kardeşim.Bu da öl 3.
Tumblrda iskelet kadar zayıf kız fotoğraflarının yanında paylaşılan pasta,muffin,waffle,börek,kek,çörek,makaron fotolarından bahsetmiyorum bile,ha bir de bu kızlar elinde "eat" yazan tabelalar falan tutyorlar,komik oluyorlar.Öl 4.
Bu kadar siteden bahsedip facebooktan bahsetmezsem olmaz, Allah'a inanıyorsan bunu paylaş,zıkkımın kökü için 1 zilyon üye, bilmemkim seni dürttü ve tabi ki erasmus mertebesine erişen öğrencilerin parti fotoğrafları üzerimde çok baskı oluşturuyor.Öl 5.
Daha ölürdüm de aklıma gelmiyor şu an,televizyon reklamlarına değinmedim daha zaten. Neyse biscolata starz açarım youtube'dan çok sinirlenirsem. Şimdilik bunlara gıcığım var ama hayat çok stresli be gülüm.

1 yorum:

  1. ....içime batan twitterda her bir follower'ım bir lira verse gidiyorum wat'a ama naparsın kısmet.

    Ben twitter followerlarından değilim ama benden 2 TL, wat için :)

    YanıtlaSil