18 Aralık 2012 Salı

Don't Trust the Bitch in Apartment 23


Benim yazma hakkım var o bitch'i arkadaşım,yazarım acımam. Yine kommik mi kommik,şeker mi şeker,çılgın mı çılgın bir diziyle karşınızdayım. Don't Trust The Bitch in Apt 23 baya uzun bir isim olduğundan Apt 23 yazıcam bundan sonra. Benim favori çerez dizilerimdendir. Çerez dizi de benim max. yarım saatlik dizilere taktığım isim olur efenim. IMDB puanı 7.2 olan bu dizimiz esas olarak üç ana karakter üzerinden dönüyor.


Dizinin afişinde de fotoğrafını gördüğümüz Krysten Ritter baş karakter, deli dolu, çılgın ve pervasız Chloe'yi, dizinin sarışın ihtiyacını karşılayan Dreama Walker bir diğer baş karakter June Colburne'ü ve tabi ki Dawson's Creek'ten hatırladığımız ve bunu bize dizide de sık sık hatırlatan James Van Der Beek'i yine James Van Der Beek karakteri olarak izliyoruz.
Hikaye June Colburne'ün işe yaramaz erkek arkadaşının ne kadar işe yaramaz nalçak bir adam olduğunu fark etmesi ve hayallerinin işini bulabilmek için New York'a, Chloe'nin ev arkadaşı olarak taşınmasıyla başlıyor. Bu Chloe bildiğiniz Allah'ın manyağı. Çılgın kelimesinin karşısında fotoğrafı olması gereken cinsten, cins mi cins, garip mi garip bir tip. Baya saydırdım ama kendisini bazı konularda idol belleyebilirim. İzledikçe anlayacaksınız. Bu June da gelip bu kızın içindeki iyiliği ortaya çıkarıyor çünkü kendisi pek bir saftirik. Böyle tam bir Prenses Sürreyya, ne bileyim bir Polyanna. O da hemen hayallerindeki işi bulamadığından şimdilik bir kahvecide çalışıyor,yanında da bonus kafalı bir tip var işte o da bahsetmem gereken bir karakter galiba ama sıkıldım. Ay hadi söyliyim Eric André'yi Mark Reynolds rolünde izliyoruz,o da işinden kovulup June'la birlikte kahvecide çalışıyor. Yani tabi ortaya komik bir şey çıkması gerektiği için iki zıt karakter aynı evde yaşıyor. (Oha çok orijinal dediğinizi duyar gibiyim) Bir de garip dikizci bir komşuları var Eli diye,bence sempatik bir tip ama bazen çok rahatsız edici olabiliyor. Tabi James VDB'nin de eli armut toplamıyor,başlarda biraz konu mankeni gibiydi ama dizi ilerledikçe karakteri daha bir yerine oturmaya başladı ve kendisi Chloe'nin en yakın arkadaşı. James'in bir de gay asistanı Luther var ama çok bahsedesim gelmedi. Evet bildiniz o da zenci tabi ki. Yine de renkli bir karakter işte. Ha bir de Chloe'yi takıntı haline getirmiş bir komşu var,stalker gibi değil gibi bir manyak. Ya evet yine bildiniz o da çan çin çonlardan.
Benim komik bulduğum bir dizi. Zaten Chloe bu sefer neler yapacak diye izleniyor genelde,gerçi bu aralar James de döktürüyor. Kısa izleyiniz,güzel. Bir kaç fotoğraf koyayım. Adettendir.


Bunları not alın,lazım olur bunlar. Valla bak.


Bu diziyi en iyi gifler anlatıyor sanırım. TRAILER içi tık tık.

1 yorum:

  1. dizi delisi biri olarak bu diziyi ilk kez duyuyorum ve kendime kiziyorum. Oyuncular cok iyi, hemen izleyecegim :)

    http://www.stylishtimes.net/

    YanıtlaSil